Voluntariat

Fii Ambasador

Afla cum poti sprijini pe copiii cu nevoi speciale in proiecte frumoase si dinamice
“Într-o lume a vitezei, ezităm să ne uităm la cei din jur. Ne-am oprit și am spus DA celor care au nevoie de ajutor! Asociatia noastra este alături de persoanele cu dizabilitati din România din anul 2020. Ne simtim onorati că prin intermediul Asociatiei O Sansa Pentru O Viata Normala putem contribui, de câte ori avem ocazia, la o viață mai bună pentru cei aflați în suferință.
Fii schimbarea pe care vrei să o vezi in lume! Și dacă fiecare dintre noi face un mic pas spre schimbare, lucrurile se vor mișca! Pas cu pas!”

Nume si prenume:

Varsta:

Oras:

Ocupatia:

Email:

De ce vrei să fii Ambasador de fapte bune O Sansa Pentru O Viata Normala:

Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Află mai multe despre experiențele voluntarilor O Sansa Pentru O Viata Normala și alătură-te și tu echipei noastre de oameni buni, cu suflet mare!

Mai multe detalii despre proiectul pentru care necesităm Ambasadori

 

Este vorba de participarea la evenimentul Giarmata in Miscare 2022, care va avea loc la data de 2 IULIE 2022, la sala de Sport din comuna Giarmata Jud.Timis.

 

Programul evenimentului va fi următorul:

Inscrieri 14:00-16:00

Incalzire, Welcoming / Targ 16:00-17:00

Ture de miscare 17:00-20:00

Muzica live / Targ 20:00-22:00

 

Despre evenimentul Giarmata in Miscare 2022

 

Punem în mișcare comunitatea din Giarmata și în 2022!

 

Ediția I Giarmata În Mișcare, din Iulie 2021 a mișcat comunitatea pentru un băiețel diagnosticat cu tetrapareză mixtă severă. Am strâns atunci peste 10.000 EUR pentru Cristi.

 

În 2022 continuăm mișcarea și mobilizarea pentru proiectele care cresc Giarmata. Ne mișcăm pe 2 Iulie pentru 4 proiecte care sprijină copii cu dizabilități si cu cerinte educationale speciale, educația copiilor și protecția animalelor din Giarmata.

 

Fiecare donație de participare (10 Ron pentru fiecare copil și 20 Ron pentru fiecare adult) împreună cu orice alte donații ajută direct comunitatea din Giarmata.

 

Alege un proiect pe care vrei să îl susții, completează online sau fizic Acordul de Participare și hai la mișcare pe 2 Iulie la Sala de Sport din Giarmata.

 

Spune-ne dacă vi și pe Facebook aici https://fb.me/e/1IBeXoYw9

 

Un eveniment organizat de LOGS Grup de Inițiative Sociale, Primaria Comunei Giarmata, CSC Millenium Giarmata și La Milu.

 

Pentru a sustine proiectul nostru Miscam inimi pentru copii cu Sindromul Down, asteptam un raspuns pe adresa voluntariat@osansapentruoviatanormala.ro.

Sau la urmatoarele numere de telefon / Whatsapp 0751112276; 0721737160

Copyright © ℗ ®™ 2020 O Sansa Pentru O Viata Normala Romania. Toate Drepturile Rezervate.

Facebook